dissabte, de setembre 09, 2006

El meu primer Beers & Blogs

Ahir vaig anar al Beers & Blogs Barcelona. Quan vaig arribar a L'Antic Teatre, vaig trobar a la porta a Javier, Marc, Villano, Fermí i Sergi. Javier sostenia a les mans un DinA4 amb el logo del Beers&Blogs per penjar-lo, amb una mica de celo, a la porta de L'Antic Teatre a mode d'avís per a tots els que vinguessin més tard. El cas és que Sergi, el primer en arribar, s'havia trobat amb que li demanaven fer-se soci per poder consumir. Javier va escriure el nom del nou lloc on anavem a prendre les Beers, just al costat.

Després es van afegir Carlos Blanco, Jordi Abad i Kilo.

Em va fer gràcia saber que Villano és de Tarragona, ja se sap, quan els de fora som poca gent tendim a fer pinya. Fermí va comentar que hi ha un fòrum de blogs a la UOC. No ho sabia, però ja l'he trobat i m'hi he subscrit. I Carlos Blanco ens va impressionar als intrusos d'altres branques (és a dir, Sergi i jo) amb el que explicava del seu negoci.

La cosa estava així d'interessant quan va aparèixer Adolfo Estalella (sense pajarita) per dir-nos que s'estava portant una B&B paral·lela a L'Antic Teatre. No ens havíem aclarit...

Cap problema, ens vam traslladar a L'Antic Teatre. Allí vaig poder saludar a Raquel Querol, que encara no té blog però l'està preparant, i mentre feiem hora per sopar vaig estar parlant distesament amb Jordi Abad i Sergi Flamarique.

Voldria destacar que Hugo Pardo ens va convidar a tots a una Beers & Blogs el 8 de novembre (dimecres) a la Universitat de Vic. No crec que pugui assistir per problemes d'agenda, però promet perquè Hugo té previst portar convidats que et pot interessar conèixer.

Però abans del novembre tenim l'octubre, per això Javier Casares, de forma democràtica, va convocar el proper BBBarcelona per al 6 d'octubre (divendres). He mirat la meva agenda i coincideix amb la propera trobada de la UOC, així que ja puc confirmar que assistiré sense falta. M'he subscrit al calendari del blog, en format Google Calendar, d'aquesta forma no se'm passarà per alt.

A l'hora del sopar vaig conèixer a Ferran. Si no recordo malament, diria que va ser ell qui em va recomanar visitar Viajeras.com, però m'he trobat amb una pàgina òrfena. És clar que el més probable és que sigui cosa meva, que no sé què he de fer per poder entrar. Em pot ajudar algú? Què puc fer per participar?

Durant el sopar, i potser perquè el grup era més reduït, es va tendir més a portar una sola conversa i es va parlar de SEOs (ara ja sé què significa: Search Engine Optimization), dominis, penetració de les noves tecnologies, etc. Fins i tot es van comentar coses curioses dels llocs de "encuentros", un altre món que desconec totalment... si és que si volem aprendre coses sempre tindrem distracció :-)

En resum: persones molt encantadores i una experiència molt enriquidora.

Hi havia més gent, però sóc un desastre i no recordo tots els noms i em sap greu. Si tu que passes per aquí en saps algun el pots escriure en els comentaris.

Ens veiem el dia 6!

-------------------------
Actualització d'assitents: Carlos Guadián, Hector Milla, Kakoky, Carles Grau,
-------------------------
Altres posts que també ho comenten: K-government, Segi Flamarique, el blog secreto del Villano, Fermí: cerveses i bitàcores,
-------------------------

Technorati Tags:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Carme,

Molt bon resum del beers&blogs. Sembla ser que tots els articles que he llegit al respecte coincideixen en que es va parlar majoritàriament d'Internet i les noves tecnologies. De fet, així va ser. Intentarem que la propera vegada no estigui centrat únicament en aquests temes.

En quant a la pàgina de Viajeras.com tot sembla indicar que es tracta d'una única pàgina (es a dir, no hi ha navegació). L'únic que pots fer es enviar un email a l'adreça que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Salutacions!

Carme ha dit...

Hola Jordi,

La veritat és que lo de la temàtica no és una crítica. Va ser molt interessant, almenys per a mi.

Gràcies pel consell sobre la pàgina de Viajeras (bé, no deixa de ser un consol saber que no era culpa meva ;-)

Espero que ens trobarem en el proper BBB i podrem compartir una estona. :-)

Fins aviat,
Carme