dijous, de setembre 28, 2006

La Unió fa la Força

En un món super-especialitzat no deu ser molt difícil d'aconseguir allò del "divideix i venceràs". Sobretot si resulta que d'entrada tenim ja tot el saber ben dividit i separat en camps professionals ben diferenciats.

Antoine ha estat fent aquesta setmana unes reflexions molt interessants (com sempre, de fet, això no és cap novetat, oi?). Així, dimecres ens alliçonava amb la forma de raonar la necessitat de que els enginyers també s'ocupin d'alguns temes més tradicionalment "humanistes".

Una reflexió interessant, sí, però no és menys cert que la mateixa observació la podem fer aplicada a qualsevol altre camp professional. Algú ho hauria pogut introduir en algun comentari al post anterior... però no, no ha estat així. I com que Antoine no es desanima mai, dijous feia el comentari ell mateix, amb l'excusa d'un post sobre un estudi de l'IFTF.

Penso que tots sense excepció, sigui quina sigui la nostra especialitat professional, hauríem de reflexionar-ho seriosament i després llegir-nos el post sobre divulgació i reconsiderar també seriosament aquest altre assumpte que podria estar relacionat.

Però si es tracta de qüestions absolutament ineludibles! Amb aquestes condicions com hem de poder trobar ni les preguntes adequades, ni les respostes, ni les medibles...?


Technorati Tags: