dissabte, d’abril 08, 2006

Boot Camp

Sens dubte, és la notícia de la setmana: "una aplicación para máquinas Mac basadas en plataforma Intel que hace que éstas puedan correr Windows XP", llegia per primer cop al blog d'Enrique. També ho ha comentat Jaume, i ens ha explicat com creu que pot evolucionar Aple, de forma molt diferent al que ens tenia acostumats fins ara. De fet, el valor de les accions mostra una evolució espectacular.

Una lliçó esplèndida sortia publicada ahir, amb l'anàlisi que ens ofereix Enrique a la seva columna d'Expansion (he pres la imatge del seu post). I què ens conta Enrique? Un breu apunt sobre coses de què parlem molt sovint i aquesta vegada les podem veure a la realitat:

  • Aprendre dels errors (nota meva: a veure si perdem la por al fracàs)
  • Mantenir la identitat pròpia
  • Evolucionar amb l'entorn
  • Col·laboració
  • Escoltar els clients (i respondre)
  • Obertura

Finalment, un petit detall que comentaré breument. Curiosament, el dia anterior a la primera publicació de la notícia per part d'Enrique, Brand Talent publicava un post al blog Talentism amb el títol-pregunta: What is an employee? Un post interessant en què Brand va deconstruint diverses possibles respostes a la pregunta fins que arriba a la que sembla la millor alternativa en els temps actuals: els empleats són, segons Brand, inversors.

No puc menys que somriure gratament quan llegeixo al post d'Enrique que el moviment d'Aple infla d'optimisme els seus inversors i que el seu principal accionista és també empleat: Steve Jobs.

Què bo! Creieu-me, que jo no m'he enganxat al blog d'Enrique perquè sí... ;-D

Live clipping

Technorati tags :