diumenge, de maig 28, 2006

Talkez et Vlogez



Notes: Per què puguem escoltar els comentaris cal incloure l'adreça http://www.theezs.com/ a la llista de llocs amb pop-ups permesos, ja que els audios i vídeos van amb pop-ups.

De moment no he aconseguit activar la meva càmera. Prova-ho tu amb la teva, a veure si és cosa meva, de la meva càmera, o si és general. Veuràs la icona a la part de sota dels posts, a continuació dels comentaris. Clicarem, ens demanarà permís per connectar amb el micro i la càmera. Acceptem. Cal prémer el botó de gravar, dir el nostre comentari, després clicar el botó d'aturar i finalment el botó "vlog this!". A la propera pantalla clicarem "poster" i ja haurem arribat al comentari de blogger que coneixem.

La versió àudio, de moment a mi em permet gravar normalment, però en el moment en què vaig a clicar "poster" em surt una pantalla d'error intern. Com que a la pantalla anterior ja venia el codi, sempre podem copiar-lo i enganxar-lo de forma manual. Espero que arreglin aviat l'errada i funcioni bé aviat.

Prova-ho tu també i comenta el que vulguis.

**********
Update 26 agost 2006: He migrat cap a la nova versió de Blogger i ja no puc personalitzar l'àrea dels comentaris i, per tant, he perdut aquesta utilitat.
**********

Vist a | ñblog

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Regarder mon commentaire Vidéo

Un missatge de prova que em deixo a mi mateixa. A veure si funciona.

Anònim ha dit...

No sé si funciona...

Regarder mon commentaire Vidéo

Carme ha dit...

Aquesta prova és amb el Talkme:

Ecouter mon commentaire Audio