dijous, de gener 05, 2006

Cap d'Any a Liverpool


















HAPPY NEW YEAR FROM LIVERPOOL!


Enguany el cap d'any ha estat diferent. He passat el cap d'any fora, a Liverpool. Hem volgut fer una cosa diferent, simplement provar-ho. Ha estat una decisió presa sense pensar-ho massa. Diumenge al matí algú proposava veure si podíem fer alguna cosa diferent i a la nit ja ens havíem posat d'acord 8 persones i ja teníem les reserves fetes i els bitllets comprats.

És clar que les eines que trobem a internet han jugat un paper fonamental. Hi ha gent que n'ha sabut treure profit i ens ofereix a la xarxa aplicacions realment útils. Quan tens al teu abast tota la informació que necessites i presentada de forma útil, prendre decisions és fàcil.

En aquesta ocasió les fonts utilitzades han estat les següents:

  • Airline: www.ryanair.com Informació clara i transparent. Preus sense competència. Puntualitat en tots els vols que he agafat fins ara. Detall a tenir en compte: el pes màxim d'equipatge a facturar per persona és de 15 Kgs.

  • Rental car: https://www.hertz.com Ryanair i Hertz són "Partners", de forma que des de la mateixa pàgina de Ryanair es pot accedir a les reserves de Hertz amb condicions especials. Aquesta empresa és ja un gat vell en el sector des que el 1932 va obrir les seves primeres instal·lacions de lloguer de cotxes a l'aeroport de Midway (Xicago) i des del 1970 ha apostat per les TIC tant dintre de les seves operacions com en servei al client i en canal de distribució.

  • DMS (Destination Management System): www.visitbritain.com i www.visitliverpool.com . Aquests DMS són del més complet i interactiu que es pot trobar actualment. El primer sobretot està completíssim, amb moltes idees, telèfons, adreces, rutes, mapes, mitjans de transport, etc. Fins i tot he pogut prescindir del mappy que habitualment utilitzo a tort i a dret. I atenció, Visit Britain té un espai "el meu pla de viatge" que em permet guardar la informació que jo vulgui triar.

Això és tot el que he necessitat.

El millor de Liverpool : La música

El pitjor de Liverpool : El cafè


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Et recomano que visitis el web www.skyscanner.net
Fantastica web on pots consultar tots els vols baratos que uneixen 2 ciutats.

Fins ara.

Carme ha dit...

Gràcies per la referència, molt bona. I a més a més veig que estan preparant una nova versió que ara està en fase beta. Tan aviat com pugui li dedicaré una estona i miraré de fer alguna aportació per intentar millorar.