dimarts, de novembre 29, 2005

Una perspectiva diferent


M'ha sorprès Eduard Punset, i amb el programa de la setmana passada. Diguem que ha superat les meves expectatives. Això que diuen que han de fer les empreses amb els clients, no?

Recordo que no em perdia mai el programa de Redes quan el feien els diumenges a la nit (o dilluns a la matinada, no recordo bé l'hora). Ara, tanmateix, en dimarts i tan tard... me'l perdo molt sovint. Ara, el que faig és que vaig intercalant la web i els programes televisats.

Avui he visitat la web dels programes i he vist que el títol del programa de la setmana passada és Aprender a Fluir i el sotstítol "¿Cuáles son los ingredientes de una vida feliz?" i és clar, he pensat: "Ja està, ja tornem a ser amb la història de sempre. Eduard avui me l'ha pegat". Però com que sóc com una espècie de "lletraferida" no m'he resistit a llegir més i m'he trobat amb la grata sorpresa de Mihaly Csikszentmihalyi i el que diu té molt de sentit per a mi. És la primera aproximació a la felicitat que em prenc seriosament.

Ai Eduard, què faria sense tu...


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Carme, jo tambe era seguidor entusiasta de redes en l'epoca del diumenges/dilluns. Ara, practicament no veig tele, pero m'ha agradat trobar-me amb la teva indicació del programa i amb el tema. M'agrada el Punset, ja el veia en la primera epoca de Redes, fa uns deu anys, els dissabtes al mati, esponsortitzat per IBM i amb tematica 100% tecnològica. Era als inicis de la www.
Salutacions, i espero anar llegint el teu blog. M'agrada com escrius. I le que dius.

Carme ha dit...

Jaume, ets la primera persona que m'ho diu. I mira que fa anys que va, i és bo. Jo crec que l'horari li ha fet molt de mal. Però a mi també em passa que cada vegada veig menys tele. Estic canviant molt. Ara, o veig immediatament alguna cosa que m'interessa o me'n vaig a fer una altra cosa.
Se'm fa interessant xerrar amb tu, Jaume. Salutacions i fins aviat.