dimecres, de desembre 27, 2006

Meme: Cinc coses que probablement no saps de mi

Jordi Abad, que últimament ha canviat el look del seu Podcast (molt xulo!), m'ha passat l'últim Meme que volta per la blogosfera, tot just aquests dies de Nadal que no tinc temps absolutament de res. Quina llàstima, que tinc moltes coses que contar però tinc el blog amb molt poquetes entrades... són aquestes dates. Però mira què bé que tinc l'excusa perfecta per tornar per aquí.

Diu que he de contar-vos cinc coses que probablement no sabeu de mi. Farem una mica de memòria a veure què surt:

  1. De molt petita sempre em va agradar molt el teatre i volia ser ballarina. Curiosament, mai vaig aprendre cap de les dues coses.
  2. De gran, m'agrada molt estudiar. És un esforç el que faig, però és per fer una cosa que m'agrada: aprendre coses noves.
  3. Vaig nàixer a Ginebra (Suïssa), la meva mare a Màlaga i el meu pare a Vallibona (Castelló)
  4. No m'agrada ni el cafè ni la xocolata negra, però m'encanta la llet i tots els derivats. Per això són dues coses que sempre em veureu prendre amb llet.
  5. Tampoc m'agrada el vi en general (a excepció del Viña Esmeralda), però m'encanta el Málaga Virgen com també el Baileys i els cocktails en general (si són amb Baileys millor, je, je).
Passo el meme a Jaume, Marcelo, Palimp i totes les persones que vulguin continuar-lo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja Carme,

i jo que estava convençut que eres una catalana de tota la vida! No ho hauria dit mai això de que vas néixer a Suïssa (je je).

Salutacions i gràcies pel comentari del podcast ;)

Anònim ha dit...

Bueno, gracias por acordarte de mí!!

Veremos que puedo hacer...